top of page

Over het stucwerk van StucUnique en andere diensten voor interieurdecoratie

stucwerk keukenblad

Een kwarteeuw ervaring met stucwerk

Zaakvoerder Carl Laloo is al 25 jaar een expert in stucco technieken. ‘Stuccen’ houdt vandaag de dag echter veel meer in dan muren afwerken met decoratieve technieken. Tegenwoordig is stucwerk niet louter decoratief, het is vooral ook functioneel. Denk aan stuc in microcement voor de vloer in uw douche, in uw badkamer of voor uw keukeneiland.

 

Zelfs de waterdichting in de douche en het verzegelen van de hoeken van vloer naar muur, worden allemaal voorzien door één en dezelfde firma, StucUnique.

Stuccen en schilderen, een totaalconcept van interieurafwerking

Wilt u uw volledige interieurafwerking in handen geven van één enkele dezelfde partij, dan kan dat. Want wij verzorgen eveneens totaalprojecten.

microcementvloer en stucwerk eettafel
sucwerk keuken

SCHILDER- EN DECORATIEWERKEN CARL LALOO

Zo kan u enerzijds bij Schilder- en decoratiewerken Carl Laloo terecht voor binnen- en buitenschilderwerken, behangen en interieurdecoratie met moulures, lambriseringen en 3D-wandpanelen. Wenst u info, dan verwijzen we u graag naar de website.

WILVIA INTERIEUR - STYLING

Voor afwerking is Wilvia Interieur - Styling te Roeselare uitgebaat door de echtenote van Carl Laloo en haar moeder dan weer de aangewezen interieurzaak. U vindt er een ruime keuze aan muurbekleding (behang), raamdecoratie & zonnewering, klein deco, en groot assortiment aan (maatwerk) tapijten en vasttapijt. Het professioneel advies en jarenlange ervaring in de branche zorgen voor de laatste finishing touch van uw interieur.

Zoekt u een specialist voor stucwerk en interieurafwerking in Oost- of West-Vlaanderen?

Doe een beroep op microcementbedrijf StucUnique. Wij bezorgen u met plezier meer info en een gratis offerte.

bottom of page