top of page

Functionele meerwaarde en eyecatcher met microcement in uw interieur

stucwerk keukenblad

Naadloze microcementvloeren

Wilt u een vloer met een betonlook in huis of in uw bedrijf? Dan bent u bij StucUnique aan het goede adres. 

 

Op basis van onze jarenlange ervaring opteren wij resoluut voor microcementvloeren. Dat zijn cementgebonden vloeren waarbij het microcement vermengd is met polymeren, hars en granulaten. Het resultaat is een uiterst sterke en slijtvaste vloer die naadloos aangebracht wordt op elke ondergrond. We leggen deze microcementvloeren in nieuwbouwprojecten en bij renovatie want ze zijn toepasbaar op tegels en chape, zelfs over vloerverwarming. Het product is bovendien waterdicht en kan dan ook in een natte omgeving binnen én buiten gebruikt worden: in douches, op een terras, als coating voor zwembaden. Microcementvloeren en -trappen zijn daarbovenop heel onderhoudsvriendelijk.

Meubels en wanden in stuc

Naast vloeren en trappen werken wij ook meubels en wanden met stuc af. Een kookeiland of een salontafel met een afwerkingslaag in microcement? We doen het! We geven het stucwerk een beschermende matte of glanzende vernislaag waardoor alle vuil en vet probleemloos weggeveegd wordt van aanrechten, spatwanden en tafels.

We bewerken eveneens wanden met stuc want het microcement hecht zich zeer goed op Gyproc. Met toevoeging van een pigment en het aanbrengen van de gewenste textuur geeft u uw interieur de kleur en uitstraling die u verkiest.

Zo gaat u voor een industriële of tijdloze maar altijd stijlvolle en originele look. Zoveel is zeker!

naadloze microcementvloer
meubels en wanden in stuc

Benieuwd naar de microcementvloeren of het stucwerk van StucUnique voor wanden en meubels?

Neem dan zeker contact met ons op, telefonisch of via het contactformulier.

bottom of page